Green City fenntarthatósági akkreditációs alapképzés - 2019. április 17-18.

2019. 03. 28.

A képzés célja, hogy a tájépítészeti tervezésben, kivitelezésben és fenntartásban, valamint a települési zöldfelület-gazdálkodás területén dolgozó munkatársak (főépítész, főkertész, tervező és zöldfelület-fenntartó szakember) és döntéshozók (polgármester, bizottsági tagok) számára átfogó képet adjon a fenntartható, ökologikus szemléletű kert-, park- és közterületi zöldfelület tervezés, kivitelezés és gondozás összefüggéseiről, elméleti és gyakorlati megközelítéséről.

Vendég előadóink: Pápai Veronika, Stefanics Beáta, Lukács Zoltán, Vincze Attila

Kamarai továbbképzési pontok: 1,5 pont naponta (MÉK 2019/44)

Jelentkezés

Facebook esemény

Az akkreditációról:
A képzés elvégzését oklevéllel tanúsítjuk, melynek sorszáma egyúttal a tulajdonosának az akkreditációs száma.
Az akkreditáció személyre szól és egy naptári évig érvényes. Cégként az akkreditáltság akkor tüntethető fel, ha az adott munkafolyamat vezetője a cégnél részt vett akkreditációs képzésen (pl. építésvezető építés esetén, vezető tervező tervező-team esetén, egyéni vállalkozó saját maga nevében akkreditált). Az akkreditáció feltétele, hogy a résztvevő jelen legyen a teljes képzésen, tehát mindkét nap, a képzés teljes idején.
Az akkreditált kollégák és cégük neve, valamint akkreditációs tanúsítványuk sorszáma a Zöldebb Városokért Nonprofit Kft-nél lesz nyilvántartva, a cég honlapján lesz megtekinthető. A releváns Green City Tagszervezet (pl. MAKEOSZ, MTSZ, stb.) a saját honlapján is feltüntetheti akkreditált kollégáit, vagy linkkel mutathat honlapunk megfelelő oldalára.

A képzésen átadásra kerülő ismeretanyag olyan komplex tervezői szemléletet és gondolkodást alapoz meg, melynek segítségével a természet ökoszisztéma szolgáltatásainak előnyeit messzemenően szem előtt tartva alakíthatjuk épített környezetünket, mely kulcsa a hosszú távú fenntarthatóságnak.

 

A képzés az EU Green Week programjának társrendezvénye.